Welcome

Your personal legal resource,
built upon years of trust.

Contact us today

Let Me Fight For Your Future

Real Experience. No-Nonsense, Aggressive Representation. If you or a loved one is in trouble and you need to protect your legal rights, you want to hire an experienced lawyer who will represent you strongly and get you the best possible result. You need no-nonsense, aggressive representation.

01
02

Iam attorney Monica Williamson. I work closely with each of my clients. I don’t use a buffer of assistants and associates. I pick up my own phone, and I return my own messages and emails. I am easy to talk to, no matter the topic. And I have the experience and confidence you are looking for.

Call (727) 777-2569

Awards and Accomplishements

We Are Proud Of Our Achievements

03
04

What Our Clients
Say About Us

All testimonials

“Kada sam došla kod Jelene na program imala sam samo ideju. Nista nisam znala o tome kako se pokreće biznis i šta je sve potrebno da bih tu ideju realizovala. Na ovom programu dobila sam prije svega viziju o tome kako moj budući biznis treba da izgleda, a onda i korake koje treba da preduzmem kako bih do toga došla..”

Ksenija

“Ono što je meni bilo najkorisnije jeste saznanje kako i na koji način da definišem vrijednosti biznisa, napišem viziju i misiju, kako da odredim ciljnu grupu i kako da sa njima komuniciram. Sve u svemu, nakon ovog programa sam definitivno bila spremna da odmah krenem u preduzetništvo, sto sam i uradila.”

Marija

“Najjači utisak na mene su ostavila predavanja sa konkretnim iskustvima iz prakse, njihovi realni primjeri iz poslovnog okruženja, mogućnosti za rješavanje i prevazilaženje izazova na radnom mjestu ili izazova sa kojima se susrećemo pri pokretanju sopstvenog biznisa”

Nevena

About Me and My Team

Monica Williamson is a trial attorney licensed in Florida and Tennessee since 2007 and 2006 respectively. Monica is rated as “Superb” on AVVO, the highest rating possible, is a “Client’s Choice” in 2012 for Federal Crime and is a “Top Contributor” for Federal Crime in 2012.

05

“No man is above the law and no man below it.”

– Theodore Roosevelt
Get free consultation
06

Latest News and Articles

View all news
Male stvari koje boje život u ROZE
01
Male stvari koje boje život u ROZE

Znam da ćeš se složiti sa mnom da ŽIVOT ČINE MALE STVARI, zar ne. A pitam te sada, šta zapravo radiš po tom pitanju? Koje su male stvari koje boje tvoj život u roze i koliko ih često praktikuješ?

O promjenama
02
O promjenama

Znaš li gdje želiš biti za 5 godina? A da bi tamo stigla nešto treba da se promjeni, zar ne? Složićeš se da promjene nema bez akcije. Pa šta čekaš onda, pitam se.

07

contact us

Get in touch

address

123, Florida, IL 60606

contacts

(727) 777-2569
name@yoursite.com

cropped-krug-logo.png

ThemeREX © 2024 All rights reserved. Terms of use and Privacy Policy

Scroll to top