NLP SVIJET
nlp edukacija

Kreni sa mnom na putovanje kroz NLP svijet

Prijavi se na jesenji ciklus

NLP - najpoznatiji svjetski komunikacioni model

Tri slova koja tako ispisana malo toga znače. Ako bismo napisali Neuro-lingvističko programiranje, i dalje ne bi bilo mnogo jasnije. Mnogi od nas iako nisu čuli za tu metodologiju, sigurno su je možda nekada ne znajući upotrebili u životu. Kako da ovaj pojam pojasnimo i ukažemo da tri slova zapravo imaju veliku težinu?

01
02

Zamisli da se svakog jutra budiš srećna jer radiš posao koji voliš

Sve sjajne ideje na ovom svijetu u jednom trenutku morale su izaći iz glave njenog tvorca. To što čitaš ove redove znači da i ti imaš ideju koju bi tako rado realizovala, ali te nešto koči, zar ne? Pitaš se da li je toj tvojoj posebnoj ideji mjesto na ovom svijetu? Čak i ako pripada ovdje kako da je realizuješ?

#biznispotvom

Edukacije i sertifikati

We Are Proud Of Our Achievements

03
04

Utisci žena, sada već preduzetnica

Iskustva polaznica

“Kada sam došla kod Jelene na program imala sam samo ideju. Nista nisam znala o tome kako se pokreće biznis i šta je sve potrebno da bih tu ideju realizovala. Na ovom programu dobila sam prije svega viziju o tome kako moj budući biznis treba da izgleda, a onda i korake koje treba da preduzmem kako bih do toga došla..”

Ksenija

“Ono što je meni bilo najkorisnije jeste saznanje kako i na koji način da definišem vrijednosti biznisa, napišem viziju i misiju, kako da odredim ciljnu grupu i kako da sa njima komuniciram. Sve u svemu, nakon ovog programa sam definitivno bila spremna da odmah krenem u preduzetništvo, sto sam i uradila.”

Marija

“Najjači utisak na mene su ostavila predavanja sa konkretnim iskustvima iz prakse, njihovi realni primjeri iz poslovnog okruženja, mogućnosti za rješavanje i prevazilaženje izazova na radnom mjestu ili izazova sa kojima se susrećemo pri pokretanju sopstvenog biznisa”

Nevena

Ćao, ja sam Jelena

Tvoj biznis mentor i motivator

Nakon godina bavljenja preduzetništvom u raznim privrednim granama, osnovala sam konsalting agencju i razvila uspješan posao. Međutim, osjetila sam da nešto nedostaje. Moj biznis, iako je bio uspješan, nije bio u skladu s onim ko sam ja zapravo, s mojim jednistvenim talentima, s autentičnom ja.

05

"Poznavanje sebe početak je svake velike mudrosti"

– Aristotel
Kreni sa mnom NLP putovanje
06

#nakafisajelenom

Sa bloga...
Male stvari koje boje život u ROZE
01
Male stvari koje boje život u ROZE

Znam da ćeš se složiti sa mnom da ŽIVOT ČINE MALE STVARI, zar ne. A pitam te sada, šta zapravo radiš po tom pitanju? Koje su male stvari koje boje tvoj život u roze i koliko ih često praktikuješ?

O promjenama
02
O promjenama

Znaš li gdje želiš biti za 5 godina? A da bi tamo stigla nešto treba da se promjeni, zar ne? Složićeš se da promjene nema bez akcije. Pa šta čekaš onda, pitam se.

07
Scroll to top